1/6/10

2 DIES DE FESTA

El passat 31 de Maig i 1 de Juny l'escola ens va donar festa, per què era la festa major. Ja que el cole ens havia donat festa a part del cap de setmana varem aprofitar-ho molt...

El dissabte varem estar fen coses per casa i a mig matí ens varem banyar a la piscina de casa!!!!
Tot hi que el meu germà, el meu pare i jo creiem que estava a bona temperatura per banyar-nos (estava a 20 graus) la meva mare creia que estava freda i va ser la única que no es va banyar.
A la tarda varem estar jugant per casa, varem donar un vol amb bici i.... un altre cop a la piscina!!!

El diumenge al matí, varem jugar per casa i cap a la 1h varem anar a ajudar a l'àvia a fer el dinar (el pica-pica) per què erem molts per dinar(15). A la tarda varem anar a les fires. Només ens deixàven anar a 4 atraccions i varem triar...3 partides als camells i una en aquelles "colxonetes" que vas lligada amb unes gomes per saltar més amunt.

El dilluns varem anar a casa d'un meva amiga i tots junts(la meva amiga, el meu germà i jo) varem anar a repassar a una demostració de TAEKWONDO que feiem a la tarda. A la 1h el meu pare ens va venir a buscar per anar a dinar. Llavors varem jugar fins a l'hora de la demostració.
Jo amb unes meves amigues, teniem de trencar una fusta amb una patada, també fer patades en una "manoble"(una cosa que ho fem servir per tirar patades) i amb parelles també trencar una fusta amb una patada. Va ser molt divertit!
I de record ens vàren donar una camiseta.

El dimarts a casa la meva àvia tot el dia, i sobretot, acabar els deures!!!!
A la tarda quan la mama ens va venir a buscar, varem banyar-nos una estona, acabar d'estudiar per un examen de Castellà, sopar, jugar i a dormir, per què l'endemà .....escola!!!

Ja veieu com es poden aprofitar els dies si tu vols.....
fins un altre,
GOMINOLA