17/10/09

ARRÓS AMB SOBRES

Avui farem un arròs amb sobres.
-tallem la ceba
-aprofitem 2 salxixes i carn de porc.També busquem verdures com:
faves,unes quantes mongetes,carxofes i tallem el pebrot vermell cru.
També agafem salsa de tomata.
I comencem a cuinar:
-Agafem una cassola de fang ,la posem al foc juntament amb l'oli, i quant la cassola està-Salem la carn ,i fregim la ceba amb curri, oli i sal.
-Afegim el pebrot a la cassola i barregem.
-I posem les mongetes, les faves ,les carxofes,la carn i deixem coure.
-Més tard també i posem l' arròs, la salsa de tomata, i també aigua .
Deixem coure .I de tant en tant remenem una mica.
I ara només falta menjar !!!!!!!!!!!!!!



BON PROFIT !!!!

2 comentaris:

garbi24 ha dit...

en sembla que et va quedar bé...si mal no recordo

Arda ha dit...

En prenc nota!. Jo acostumo a fer un arros de verdures que també està boníssim, però no hi poso ni carn ni tampoc el curri.
La propera vegada el cuinaré com expliques tu.
Segur que encara serà mes bo.
Mmmmmmm.....
Ja em sembla sentir la flaire del curri.....