11/8/10

ELS NOSTRES BLOGS

Tots els de la meva família tenen un blog. El meu pare té un blog titulat http://garbi24.blogspot.com que parla de moltes coses que li passen o que pensa. La meva mare té un blog titulat: http://loucost.blogspot.com/ que parla només dels viatges que hem fet tots junts que han fet ells 2 sols. El meu germà de 8 anys i té un blog titulat: http://joancule.blogspot.com/ que fins ara només parlava de futbol (més aviat de barça), però ara ja s'ha fet més gran i ja vol començar a parlar d'altres coses a part del futbol. I per últim estic jo, que tinc aquest blog que es titula gominola24 i parlo de totes les coses que faig o que he fet.
El primer de crear un blog va ser el meu pare. Més tard com que m'agrada molt escriure a l'ordinador, li vaig preguntar el meu pare si em podia crear un blog. Després se'l va crear la meva mare i per ultim el meu germà.
Així el meu germà i jo podem practicar escriure per l'ordinador, fer redaccions ben fetes i per ultim controlar una miqueta les faltes, així quan a l'escola fem algun dictat ja no farem tantes faltes com abans.

1 comentari:

Garbí24 ha dit...

Molt bé...tot i que alguna que altre falta hi ha...;)