ara us ensenyo com es fa i quins ingredients necessites .La recepta que us ensenyo es per 7-8 persones.
INGREDIENTS: - 125 gr. de mantega PREPARACIÓ:
- 125 gr. de xocolata negra de cobertura (70%)
- 50 gr. de farina
- 60 gr. de sucre
- 140 gr. de rovell d'ou
- 100 gr. de clara d'ou
Desfeu la mantega en una cassola al foc. Fora del foc afegiu-hi la xocolata i tant bon punt estigui desfeta, afegiu-hi el sucre i la farina. Tot seguit afegiu-hi els rovells d'ou tot remenant juntament amb les clares. Remeneu-ho tot amb el mini-pimer. Ompliu tres quartes parts dels motlles amb la mescla. Engreixeu amb mantega els motlles de flam individuals i espolseu farina pel damunt de la mantega. Escalfeu el forn 180º a 200º graus, poseu-hi els motlles i deixeu-ho coure durant set o vuit minuts.
Serviu-ho just acabat de sortir del forn.
2 comentaris:
A mi també m'agrada molt el culant de xocolata. Ummmm!!!!
Quina bona pinta que te!.
Fins i tot em sembla sentir-ne l'olor.
Saps que la xocolata es una de les coses que mes m'agrada?.
Mmmmmmm.....que bona que es!.
Publica un comentari a l'entrada