26/1/10

ULTIMS DIES SENSE FERROS !!!

Aquesta setmana estic gaudint de poder menjar bé, i sense ferros a la boca. Perquè aquest divendres, dia 29 de Gener em posen ferros ! Justament el dia de la pau.
Me'ls posaran a 1/4 de 3, i encara que em fagin mal, voldré anar a l' escola per celebrar el dia de la pau juntament amb les meves amigues, els companys i companyes de la classe, de l' escola. La meva mare que també porta ferros, m'ha dit que els primers dies tindré de menjar coses toves i que no em quedaré a dinar a l' escola durant una setmana.
Voleu veure com tinc les dents i perquè tindré de portar ferros?
Mireu...


Ja us ensenyeré la foto amb els ferros
ADEU

4 comentaris:

Arda ha dit...

Ja se que es molt empipador. Els meus fills, en Quim i la Mireia, tots dos varen haver de portar ferros quan tenien mes o menys la teva edat.
Ara que ja son grans, tenen unes dents precioses i molt ben posades. Val la pena el sacrifici, i a demès, el que encara es mes important.
S'ha de poder mastegar molt be els aliments per no fer mal al estomac.
Endavant campiona!. Segur que seràs una nena disciplinada i veuràs com val la pena l'esforç.
Si ara ja ets tant bonica, encara ho seràs mes d'aquí uns mesos.
Una abraçada.

Kudifamily ha dit...

Ostressssss....

Un secret: quan et facin mal o et molestin o n'estiguis ben farta, pensa en les dents tan i tan maques que tindràs!!!
Petonassos guapa!!!

Fosqueta ha dit...

Uff! Els primers dies fan molta nosa, però ja t'hi acostumaràs. Per sort jo no en porto, però la meva amiga sí i ara ja menja de tot (menys xiclets...). Sort.

Aina ha dit...

De veritat? Ja els portes? Fan molt de mal o què? Posa una foto per aquí ben aviat, que tinc ganes de veure com et queden!!! Vinga ànims, que segur que no serà tan dur com sembla! Un petó a tu i a tots, i fins aviat :)