16/4/11

Les jotes

L'any passat a l'escola el nostre curs vàrem fer una lliga de corrandes: és una mena de cançó improvisada que té quatre versos, rimen el segon vers amb el quart. A més a més cada vers té de tenir set síl·labes, tot i així no cal contar les síl·labes, perquè amb el ritme ja es sap.
Aquest any hem fet una lliga de jotes, que és gairebé igual que les corrandes però, el ritme és diferent, hi ha sis versos i rimen el segon vers, el quart i el sisè.
El meu grup es deia LES NOTES MODERNES però com que a les semifinals només hi podien passar tres grups de cada classe, ens vàrem eliminar. De la meva classe varen passar a les semifinals: les quatre meravelles, les tres i les rates amb bicicleta.De l'altre classe en podien passar un grup i varen passar: els culers i el merengue, les vaqueres, les hipiqueres i les piruletes.
A la final hi podien passar tres grups, hi varen passar: els culers i el merengue, les quatre meravelles i les piruletes.
En el grup de les piruletes, el dia de la final hi faltava un membre per què tenia d'anar en un campionat de tennis taula. Les professores els hi van dir que triessin a una altra persona que la substituiria; elles em van triar a mi, és a dir que jo vaig cantar a la final.
Al final el jurat ens va dir que tots ho haviem fet molt bé, però que només podia triar a un grup, i varen guanyar LES QUATRES MERAVELLES!