12/1/10

DIA DE REIS

El dia 6 de gener em vaig despertar i... només de veure els regals que havien portat els reis, vaig anar ràpidament a despertar el meu germà petit .Un cop els papes i nosaltres estàvem desperts varem obrir els regals al meu germà li van portar...2 “gormitis”, un calendari del Barça,ous de xocolata de “Ben 10 ” un joc de carreres per la wii i una colònia.

La mama ...un pijama ,un tdt ,colònia ,gel de bany i un petit peluix.

El papa... 2 camises ,un llibre i una jaqueta.

A la meva germana ...diners i una camiseta.

I a mi ... un calendari de los Jonas Brothers ,2 ous de xocolata de la Hannah Montana,una diadema amb 2 clips,2 colònies i una crema i braçalets.

I per tots 4 un domino i la wii ,que anava amb dos jocs.

Cap a les 12h varem anar a casa la meva avia a obrir els regals que havien portat allà .Allà ens van portar ...El meu germà com un monopatí,un llibre,un “ battle striker”,una camisa del Barça (en Messi) , la pista del “battle straker”i xocolata.

A mi ...un joier de la Hannah Montana,un llibre,un “battle straker”,un estoig ,xocolata i unes arracades. Ens hi varem quedar a dinar i estar allà fins el vespre.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

veig que has estat bona nena!!!!! que duri!!!!!

Arda ha dit...

No podia ser d'altra manera, amb les notes que vares portar!.
Me'n alegro que tinguessis un dia de Reis tant feliç.

Vicky ha dit...

Hola bonica!!!

Ets molt intel.ligent per tenir només 10 anys i ja tenir un blog teu, ET FELICITO!!!

La meva nena no escriu a l'ordinador, ella té un diari supersecret i allà escriu les seves coses, però és bona idea això d'escriure un blog, potser l'ànimo a que també ho faci ella.

Et van dur molts regals, això és que ets una bona nena, i em fa gràcia per que vec que teniu moltes coses iguals amb la meva Judit.

Molts petonets de sucre!!!